Film i höst

3 sep 2020

Vi kommer att starta våra visningar som planerat den 16 september.

Det kommer att finnas 48 biljetter till varje föreställning. Biljetterna säljs onumrerade och visas upp när du går in i bion på behörigt avstånd från vår salongsvärd. Vår salongsvärd kommer att uppmana er att fylla biografen på ett så smittsäkert sätt som möjligt. Vi kommer enbart att använda jämna rader. Ni måste fylla raderna inifrån så att ni inte behöver passera varandra i raden och ni måste alltid lämna en tom stol till nästa besökare. Om ni kommer i sällskap med någon så får ni sitta på stolarna bredvid varandra. Vi lovar att våra medarbetare kommer att vara noggranna med att de känner sig helt friska, och räknar med att ni inte heller går på film om ni känner det minsta förkylningssymptom.

Vid varje film kommer det också att finnas en länk till ett formulär för att beställa medlemskort. Du fyller i dina uppgifter på nätet senast 20.00 dagen innan den visning du ska gå på och kommer då att kunna köpa det färdiga medlemskortet i kassan när du går in på bion.

Medlemsavgiften är oförändrad 80 kr per säsong och gäller från september 2020 till sista visning våren 2021. Ungdomar upp till 15 år betalar 10 kr i medlemsavgift och gymnasieungdomar samt studenter med giltig studentlegitimation betalar 40 kr.

Filmbiljetterna har vi höjt priset på.
Medlemsbiljett: 80 kr
Icke medlemsbiljett: 110 kr
Höstlovsfilmerna kommer att kosta 40 kr eller 80 kr. Den finska barnfilmen är som vanligt gratis.

Som med mycket denna vår och detta år är det svårt att förutse exakt hur vår planering ska fungera i verkligheten. Därför hoppas vi du har överseende med att vi måste pröva och kanske ändra våra anvisningar efter hand.