Mitt hjärta är finskt - visas 28 september!

På grund av tekniska problem tvingades vi ställa in visningen den 21 september av Mitt hjärta är finskt. Vi visar filmen måndag den 28 september 19.00. De som köpt sina biljetter via webben till visningen den 21/9 kommer att kunna byta sin biljett i kassan den 28 september eller få pengarna tillbaka. De som köpt biljett har också fått mejl angående den inställda visningen och ersättning för köpt biljett. 

Danmark

En vit, vit dag

Köp biljett 30 sep▸
Köp biljett 4 okt▸
Icke-medlemsbiljett: 110 kr
Medlemsbiljett: 80 kr
Medlemskort kan du med fördel beställa i formuläret här, så finns medlemskortet färdigt i kassan när du kommer till filmen.

Ut och stjäla hästar

Köp biljett ▸
Medlemskap (80 kr) obligatoriskt. Filmbiljett: 60 kr.
Festivalkort: 350 kr. Festivalkortet innebär att du kan se alla festivalfilmer, och du kan "köpa" gratis platsbiljetter online.
Medlemskort, ev. festivalkort och biljett visas i dörren till salongen. Medlemskort och filmfestivalkort säljer vi enbart i vår kassa.

Den skyldige

Köp biljett 18 sep▸
Köp biljett 22 sep▸
Icke-medlemsbiljett: 90 kr
Medlemsbiljett: 60 kr
Medlemskort köper du i vår kassa.
Kortet måste kunna visas upp när vi river din biljett.

Hjärter dam

Köp biljett 28 aug▸
Köp biljett 1 sep▸
Icke-medlemsbiljett: 90 kr
Medlemsbiljett: 60 kr
Medlemskort köper du i vår kassa.
Kortet måste kunna visas upp när vi river din biljett.

Äpplet och masken

Torben är ett rött äpple som drömmer om att vinna pris för sin skönhet. Men nu har en mask, Sylvia, bosatt sig i Torben. Torbens liv blir en annat typ av äventyr än han väntat sig. I trädgården finns också ett grönt äpple, som ser ut som ett päron, och många andra frukter och grönsaker med speciella personligheter. På svenska har Torben fått röst av Fares Fares, Sylvia talar med Pia Johanssons röst och det sjungande körsbäret lånar stämband av Svante Turesson.

Hämnden

En historia om hämnd och förlåtelse. Anton pendlar mellan sitt liv i Danmark och jobbet som läkare på en flyktingförläggning. Han och Marianne är på väg att skilja sig. Deras tioårige son Elias är mobbad i skolan, men finner en vän i den nyinflyttade Christian vars mor just dött. Plågad av döden drar Christian in Elias i en våldsspiral som sätter deras vänskap på prov.

Sidor

Subscribe to RSS - Danmark