Mitt hjärta är finskt - visas 28 september!

På grund av tekniska problem tvingades vi ställa in visningen den 21 september av Mitt hjärta är finskt. Vi visar filmen måndag den 28 september 19.00. De som köpt sina biljetter via webben till visningen den 21/9 kommer att kunna byta sin biljett i kassan den 28 september eller få pengarna tillbaka. De som köpt biljett har också fått mejl angående den inställda visningen och ersättning för köpt biljett. 

Eric Toledano

De ovanliga

Köp biljett 23 sep▸
Köp biljett 27 sep▸
Icke-medlemsbiljett: 110 kr
Medlemsbiljett: 80 kr
Medlemskort kan du med fördel beställa i formuläret här, så finns medlemskortet färdigt i kassan när du kommer till filmen.

C'est la vie

Köp biljett online ▸
Du måste ha medlemskort, 80 kr
(grönt kort för 2018-2019)
Biljett till en film kostar 60 kr.
Filmfestkort som gör att du kan se alla filmerna under helgen kostar 200 kr och då kan du köpa biljetter för 0 kr så att du har en garanterad plats.

Samba

Omar Sy regisserad av Olivier Nakache och Eric Toledano såg vi i En oväntad vänskap. Här möts de igen och åter är det i en film som blandar djupt allvarliga problem med varm komedi. Filmens tema, att vara papperslös invandrare, känns också lika aktuellt i Sverige som i Frankrike. Situationen för asylsökande och papperslösa är komplicerad, fylld av papper (!), regler och tillstånd.

En oväntad vänskap

OBS! SLUTSÅLT

Denna varma berättelse, som bygger på en sann historia, blev mycket väl mottagen i Frankrike när den hade premiär förra året. Filmen satte igång debatter om invandring, segregation och rasism i Frankrike.

Subscribe to RSS - Eric Toledano