Mitt hjärta är finskt - inställd!

På grund av tekniska problem har vi tvingats ställa in kvällens visning av Mitt hjärta är finskt. De som köpt sina biljetter via webben kommer att få pengarna tillbaka. Vi visar filmen måndag den 28 september 19.00 som ersättning för den inställda visningen.

Arbeta

Fotograf: Cecilia Olsson

Vill du hjälpa till?

Föreningen behöver någonstans mellan tio och tjugo medlemmar som kan tänka sig att hjälpa till med det arbete som behöver göras i samband med visningarna och för att marknadsföra dem. Detta är arbetsuppgifterna:

  • I samband med varje visning säljer vi biljetter och medlemskort en halvtimme före visningen och under festivalen har vi kassan öppen en timme före första visning fram till sista filmens start. En eller två personer sköter kassan.
  • Vi vill att våra visningar ska vara lite speciella och personliga - därför finns det alltid en salongsvärd som river biljetterna, som presenterar kvällens film och som sitter med under visningen för att kunna säga till maskinisten om det blir något fel på bild- eller ljudkvaliteten. Salongsvärden plockar även upp ev. skräp eller kvarglömda saker efter visningen samt hjälper till med utrymning om visningen av någon anledning skulle behöva avbrytas.
  • För att nå ut med våra affischer, programblad och festivalkataloger behöver vi medlemmars hjälp att sprida informationen.

Som ersättning för arbetet får du se en eller flera filmer kostnadsfritt, beroende på hur stor arbetsinsats du gjort. Som medarbetare får du dessutom både en ökad insyn i vårt arbete och en ännu större möjlighet att påverka.

Intresseanmälan

Kryssa för de arbetsuppgifter du vill hjälpa till med.
Skriv gärna en kort presentation av dig själv och berätta varför du vill hjälpa till.

Kommande filmer

De ovanliga

De ovanliga

ons 23 sep 19:00
sön 27 sep 19:00
En vit, vit dag

En vit, vit dag

ons 30 sep 19:00
sön 4 okt 19:00
Emma

Emma

ons 7 okt 19:00
sön 11 okt 19:00