Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Hitta hit

Biograf Odeon

Alla våra filmer visas i biograf Odeon i Skövde kulturhus. Biografen är granne med Stadsbiblioteket och Stadsteatern. Kulturhuset har sin ena ingång mittemot Resecentrum och den andra på Kulturhustorget tvärs över från Hotell Billingen.

Cykelparkering finns på Kulturhustorget och bilparkering utanför Kulturhustorget och på Kulturhusets norra sida.

Öppna kartan i ett nytt fönster

Tillgänglighet

Rörelsehindrade

I biograf Odeon har vi två platser avsedda för rullstolsburna, med tillhörande plats för följeslagare. Prata med personalen om du behöver hjälp att hitta dem eller på annat sätt önskar assistens. Om du vill boka någon av dessa platserna tar du kontakt med föreningen via formuläret Kontakta oss.

Hörselskadade

Hörslinga finns installerad i biograf Odeon.

Parkering

För rörelsehindrade finns parkering tillgänglig på Trädgårdsgatan mellan Kulturhustorget och Hotell Billingen.

Toaletter

I vår foajé finns en toalett anpassad för rörelsehindrade.