Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 2
Stillbild 3
Stillbild 4
Stillbild 5

Änglarnas andel

söndag 17 februari 2013 19:00
onsdag 20 februari 2013 19:00

Säg Ken Loach och de flesta tänker på grådaskiga filmer om brittisk arbetarklass. Filmen börjar i den stilen. Det dröjer inte länge innan den första näsan knäcks. Här är hopplösheten cementerad. Sedan ändrar filmen karaktär och blir en märklig blandning av socialrealism, feelgood och faktiskt whiskey. När The Proclaimers "I'm gonna be (500 miles)" ljuder under slutminuterna kan man ana stämningsläget i finalen. Frågan är om filmen är blended malt eller single malt?

Originaltitel: The Angel's Share

År: 2012

Regi: Ken Loach

I rollerna: Paul Brannigan, John Henshaw, Gary Maitland

Land: Storbritannien

Språk: Engelska

Genre: Drama, Komedi

Speltid: 1 tim 41 min

Åldersgräns: Från 15 år