Vårens visningar startar tidigast 21 mars

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer ser vi ingen möjlighet att erbjuda våra medlemmar och andra filmintresserade film i Odeon de närmaste två månaderna. Tidigast kan det bli fråga om en filmvisning söndagen den 21 mars, men allt beror förstås på hur smittläget och rekommendationerna då ser ut.

Klart är dock att vi kommer att genomföra vårt årsmöte den 21 mars 17.30 antingen digitalt via Zoom eller på plats i Odeon. En mer exakt inbjudan och mer information kommer att läggas ut här på vår webbsida i god tid innan årsmötet.

Styrelsen för Föreningen Skövde Filmfestival

Blindspotting

onsdag 27 februari 19:00

söndag 3 mars 19:00

År: 
2018
Land: 
Språk: 
Genre: 
Längd: 
1 tim 35 min
Åldersgräns: 
Från 15 år
Samling: 

Köp biljett 27 feb▸
Köp biljett 3 mar▸
Icke-medlemsbiljett: 90 kr
Medlemsbiljett: 60 kr
Medlemskort köper du i vår kassa.
Kortet måste kunna visas upp när vi river din biljett.

Efter ett avtjänat fängelsestraff är det bara 72 timmar av skyddstillsyn mellan Collin (Daveed Diggs) och friheten. Men att komma tillbaka till verkligheten och den allt för välkända omgivningen i Oakland gör att det blir lättare sagt än gjort. Speciellt som svart ung man i USA.

Blindspotting är en dramakomedi med ett samhällskritiskt budskap som ger en känga åt USA’s polisbrutalitet mot dess svarta invånare. Mitt i detta får vi följa barndomsvännerna Collin och Miles (Rafael Casal) när deras vänskap sätts ordentligt på prov och i deras försök att bli bättre människor.

Kommande filmer