Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 1
Stillbild 1

Boiling Point

onsdag 21 september 19:00
söndag 25 september 19:00

I årets mest stressframkallande film möter vi personalen på en av Londons fina restauranger. Medan den sakta fylls försöker köksmästaren Andy få allt att flyta perfekt. Personligen är inte livet riktigt i balans. När bekymren hopar sig i form av bland annat miljöinspektion och nagelfarande matskribenter ökar trycket på Andys axlar. Kan han hålla sig flytande hela kvällen?

Filmen känns stundtals dokumentär då den är gjord i en enda tagning vilket skapar en intim närhet till skådespelarna.

År: 2021

Regi: Philip Barantini

I rollerna: Stephen Graham, Vinette Robinson, Alice Feetham

Land: Storbritannien

Språk: Engelska

Genre: Drama, Thriller

Speltid: 1 tim 32 min

Åldersgräns: Från 15 år

Distributör: Njuta Films