Alla visningar inställda

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer och eftersom vi inte ser någon ljusning i smittoläget har vi beslutat att ställa in alla våra visningar i höst. Vi hoppas på bättre tider och letar snart film och evenemang inför våren 2021. Hoppas vi ses då!

Styrelsen för Föreningen Skövde Filmfestival

Booksmart

lördag 16 november 13:00

År: 
2019
Land: 
Språk: 
Genre: 
Längd: 
1 tim 42 min
Åldersgräns: 
Från 7 år

Köp biljett ▸
Medlemskap (80 kr) obligatoriskt. Filmbiljett: 60 kr.
Festivalkort: 350 kr. Festivalkortet innebär att du kan se alla festivalfilmer, och du kan "köpa" gratis platsbiljetter online.
Medlemskort, ev. festivalkort och biljett visas i dörren till salongen. Medlemskort och filmfestivalkort säljer vi enbart i vår kassa.

Skådespelerskan Olivia Wilde långfilmsdebuterar med denna hyllade high school-film. Tro nu inte att detta är en typisk film inom denna genre. Nej, Booksmart är precis som titeln utlovar en beläst och smart film, som leker med klyschor och utmanar fördomar samtidigt som den är varm och väldigt rolig.

Vi får följa bästa kompisarna Molly och Amy. Under hela sin skoltid har de skött sig exemplariskt och aldrig deltagit på några sociala aktiviteter som inte har haft med elevföreningar att göra. De har aldrig gjort några misstag och alltid pluggat hårt. När det visar sig att även de största festprissarna kommer in på samma skolor får de nog och bestämmer sig för att ta igen några års festande under en dag, den sista innan examen.

Kommande filmer