Vårens visningar startar tidigast 21 mars

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer ser vi ingen möjlighet att erbjuda våra medlemmar och andra filmintresserade film i Odeon de närmaste två månaderna. Tidigast kan det bli fråga om en filmvisning söndagen den 21 mars, men allt beror förstås på hur smittläget och rekommendationerna då ser ut.

Klart är dock att vi kommer att genomföra vårt årsmöte den 21 mars 17.30 antingen digitalt via Zoom eller på plats i Odeon. En mer exakt inbjudan och mer information kommer att läggas ut här på vår webbsida i god tid innan årsmötet.

Styrelsen för Föreningen Skövde Filmfestival

Christoffer Robin & Nalle Puh

onsdag 23 januari 19:00

söndag 27 januari 19:00

Originaltitel: 
Christopher Robin
År: 
2018
Land: 
Språk: 
Längd: 
1 tim 44 min
Åldersgräns: 
Från 7 år
Samling: 

Köp biljett 23 jan▸
Köp biljett 27 jan▸
Icke-medlemsbiljett: 90 kr
Medlemsbiljett: 60 kr
Medlemskort köper du i vår kassa.
Kortet måste kunna visas upp när vi river din biljett.

När en av världens mest älskade gosedjur kommer tillbaka på bioduken med Ewan McGregor i rollen som den vuxne Christoffer Robin är det en kärleksförklaring till fantasin och lekfullheten. Regissör Marc Forster (som tidigare regisserat bla Monster's Ball, Neverland och Quantum of Solace) gör här en väldigt annorlunda tolkning av historien och resultatet blir en potent blandning av en medelålderskriskomedi och äventyrlig barnfilm.

Kommande filmer