Vårens visningar startar tidigast 21 mars

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer ser vi ingen möjlighet att erbjuda våra medlemmar och andra filmintresserade film i Odeon de närmaste två månaderna. Tidigast kan det bli fråga om en filmvisning söndagen den 21 mars, men allt beror förstås på hur smittläget och rekommendationerna då ser ut.

Klart är dock att vi kommer att genomföra vårt årsmöte den 21 mars 17.30 antingen digitalt via Zoom eller på plats i Odeon. En mer exakt inbjudan och mer information kommer att läggas ut här på vår webbsida i god tid innan årsmötet.

Styrelsen för Föreningen Skövde Filmfestival

Emma

onsdag 7 oktober 19:00

söndag 11 oktober 19:00

År: 
2020
Språk: 
Genre: 
Längd: 
2 tim 4 min
Åldersgräns: 
Från 7 år

Inställd visning 7 okt
Köp biljett 11 okt▸
Icke-medlemsbiljett: 110 kr
Medlemsbiljett: 80 kr
Medlemskort kan du med fördel beställa i formuläret här, så finns medlemskortet färdigt i kassan när du kommer till filmen.
Kortet måste kunna visas upp i samband med att du visar upp din filmbiljett

Nu är det dags igen för Jane Austens kanske mest lättsamma roman att bli film. Dessutom är det Autumn de Wildes långfilmsdebut. Senast Emma gick på duken var 1996 med Gwyneth Paltrow i huvudrollen. Den här gången får vi följa Anya Taylor-Joy, som den unga Emma som lägger sig i allas kärleksliv och agerar matchmaker till höger och vänster. Snart inser hon att kärlek är betydligt mer komplicerat än hon först trott.

Kommande filmer