Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1

En underbar (finsk) jävla jul

måndag 21 november 19:00
Medlem 50 kr Ej medlem 70 kr
Bli medlem

I denna feelgood-julfilm ser vi många av Finlands mest älskade komiker och skådespelare. Christoffer Strandberg, känd från bland annat TV-programmet Putous, spelar för första gången en huvudroll på vita duken. Filmen är en omarbetad version av den svenska julfilmssuccén En underbar jävla jul från 2015 av Helena Bergström, Daniel Réhn och Edward af Sillén.

Filmen har inte premiär förrän den 17 november i år och därför är fortfarande både längd och eventuell åldersgräns okänd.

Originaltitel: Kulkuset Kulkuset

År: 2022

Regi: Taru Mäkelä

I rollerna: Christoffer Strandberg, Martti Suosalo, Eeva Litmanen

Land: Finland

Språk: Finska

Textad på: Svenska

Genre: Drama, Komedi

Åldersgräns: Från 15 år

Distributör: Finlandsinstitutet

Finlandsinstitutet