Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 1
Stillbild 1

Filmtjuven

onsdag 2 november 19:00
söndag 6 november 19:00
Medlem 80 kr Ej medlem 110 kr
Bli medlem

Filmtjuven är en fantastisk berättelse om filmens – och filmvisningens – magi. Nioårige Samay tar tåget till staden och plankar in på bion. Snäll biomaskinist låter Samay byta lunchlåda mot film. Detta blir början på en vänskap med färg, ljud, ljus, äventyr, fantasi och skratt som får Samay att skissa upp stora och, ska det visa sig, farliga drömmar. Här hyllas David Lean, Kubrick, Tarkovskij, Mallik – och Bergman. En feelgood-pärla för barn och vuxna!

Originaltitel: Last Film Show

År: 2021

Regi: Pan Nalin

I rollerna: Bhavin Rabari, Richa Meena

Land: Indien Frankrike USA

Språk: Gujarati

Genre: Drama

Speltid: 1 tim 50 min

Åldersgräns: Från 7 år

Distributör: Studio S Entertainment