Vårens visningar startar tidigast 21 mars

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer ser vi ingen möjlighet att erbjuda våra medlemmar och andra filmintresserade film i Odeon de närmaste två månaderna. Tidigast kan det bli fråga om en filmvisning söndagen den 21 mars, men allt beror förstås på hur smittläget och rekommendationerna då ser ut.

Klart är dock att vi kommer att genomföra vårt årsmöte den 21 mars 17.30 antingen digitalt via Zoom eller på plats i Odeon. En mer exakt inbjudan och mer information kommer att läggas ut här på vår webbsida i god tid innan årsmötet.

Styrelsen för Föreningen Skövde Filmfestival

Framåt

torsdag 29 oktober 13:30

Originaltitel: 
Onward
År: 
2020
Land: 
Språk: 
Längd: 
1 tim 42 min
Åldersgräns: 
Från 7 år

Köp biljett 29 okt▸
Biljetten kostar 80 kr.

OBS! För att respektera Folkhälsomyndighetens regler för distans säljer vi enbart 48 biljetter per föreställning. Räkneverket på BIO.SE som hanterar våra onlineköp visar tyvärr hela antalet platser i salongen, och räknar alltså ner från 148 st. Det innebär att när det finns 100 biljetter kvar är platserna slut och då går det inte längra att köpa biljetter.  

Det fanns en gång en stad i USA som brukade vara fylld av magi. Idag har modern teknologi tagit över. Där lever två älvbröder, Ian och Barley, med sin mamma. Deras pappa gick bort när de var små. På Ians 16-årsdag får han en trollstav som pappan lämnat efter sig. Staven ska hjälpa pojkarna att få återse pappan de inte sett sedan de var små.

Man vet vad man får med Pixar. Här finns humor, spänning, tårar och massor av den magi människorna i pojkarnas stad glömt bort att den existerat.

Kommande filmer