Stillbild 1
Stillbild 1
Stillbild 1
Stillbild 1
Stillbild 1
Stillbild 1

Frukostbio och knattefilm

lördag 28 oktober 2023 09:30

Välkommen på frukostfilm i Biograf Odeon, Skövde Kulturhus.

DU MÅSTE "förköpa" biljett till filmen och välja om du vill ha enbart pyjamasbio eller pyjamasbio med frukostpåse. Senast den 27 oktober 18.00 måste du ha förköpt pyjamasbio med frukostpåse för att vi ska hinna ha den klar.  

Kom som du är direkt från sängen och i pyjamas. Ta med ditt gosedjur, som får en egen biljett till filmen. Frukosten består av en ostfralla, en festis och en frukt. Vi kommer att ha en kassa öppen innan filmen startar men frukostpåse kommer det bara att finnas till dem som förbokat "Pyjamasbio med frukost". Även frukostpåsen är gratis.

För alla gosedjur, barn och vuxna visar vi ett kortfilmspaket som kan presenteras så här:
Räck upp en hand ni som inte tycker det låter roligt med en fisk som pruttar eller en katt som blir kompis med mössen han skall äta till middag? Förutom dessa guldkorn får vi i denna kortfilmskavalkad möta en flicka som har en spindelkompis, hur det är att vara ett djur under marken och vi testar på känslan av att falla i djup sömn. Dessutom upptäcker vi vad som kan hända en helt vanlig dag, när man väntar på bussen. Kortfilmpaketet passar dig som är tre till sex år, men det går jättebra att ta med storasyskonen också.

Skicka ett meddelande i vårt kontaktformulär om det är något livsmedel du inte tål.

Filmen eller kortfilmerna som visas kommer från barnfilmfestivalen Prisma i Göteborg som äger rum 25 - 30 oktober. Frukostpåsen sponsras av ICA Blomman, Stöpen.

Språk: Utan dialog

Genre: Animation

Speltid: 32 min

Åldersgräns: Barntillåten

Distributör: Göteborg Film Festival

Göteborg Film Festival
Göteborg Film Festival Prisma
ICA Blomman Stöpen
Skövde kommun