Hjälp oss bli bättre!

Hjälp oss med underlag för vår planering för filmverksamheten våren 2024 och framåt genom att svara på frågorna i denna enkät. Senast den 31 oktober skulle vi vilja ha ditt svar!

Irina Palm

torsdag 15 november 2007 16:30

Hennes sonson Olly är svårt sjuk och nu behöver hon snabbt få fram pengar för att hjälpa Ollys familj att betala den medicinska behandling han behöver. Hon saknar både tillgångar och arbete, och lyckas inte heller skaffa något. En dag irrar hon omkring på gatorna i Soho i London och får syn på en skylt med Värdinna sökes i ett fönster. Etablissemanget heter Sexy World och ställets ägare blir lika berörd av henne som generad å hennes vägnar. Han ger henne jobbet och fascineras sedan av hur plikttroget hon går in för att sköta sina uppgifter, nämligen att på bästa sätt ta hand om de män som söker sig till klubben. Hennes arbetsnamn är Irina Palm.

Belgaren Sam Gabarski har här gjort sin femte film och sin andra långfilm. Han har också regisserat ett stort antal reklamfilmer. Marianne Faithfull har av flera recensenter prisats för sin insats som desperat tant. Hennes omaka beundrare spelas av Miki Manojlovic, en av Emir Kusturicas favoritskådespelare, i god blingbling-stil.

År: 2007

I rollerna: Miki Manojlovic

Land: Belgien

Språk: Engelska

Speltid: 1 tim 43 min