Mitt hjärta är finskt - inställd!

På grund av tekniska problem har vi tvingats ställa in kvällens visning av Mitt hjärta är finskt. De som köpt sina biljetter via webben kommer att få pengarna tillbaka. Vi visar filmen måndag den 28 september 19.00 som ersättning för den inställda visningen.

Julias ögon

fredag 11 november 23:00

Originaltitel: 
Los ojos de Julia
År: 
2010
Land: 
Språk: 
Genre: 
Längd: 
1 tim 42 min
Åldersgräns: 
Från 15 år

Vad kan vara bättre än spanska rysare speciellt när de är producerade av Guillermo del Toro, mannen som gav oss Pans labyrint och Barnhemmet? Julias ögon ska inte vara något undantag. Så välkommen in i biomörkret för att bli lite rädd.

Någon vill Sara illa. En främling gömmer sig i hennes hus och plågar henne. Sara som är blind rör sig ner mot källaren. I andra änden av stan känner Saras tvillingsyster att det är något som är fel med systern. Julia (Belén Rueda) och hennes man ger sig iväg till Saras hus där de finner Sara hängd i källaren.

Polisen misstänker inget, utan finner det förklarligt att en kvinna tagit sitt liv efter att ha blivit blind på grund av en ögonsjukdom. Julia är inte nöjd med denna slutsats och misstänker att något inte står rätt till.

Medan hon undersöker sin systers död börjar hon också att förlora synen i samma sjukdom. Hon misstänker att någon varit i huset då systern dött och denne är nära... Mycket nära.

Kommande filmer

De ovanliga

De ovanliga

ons 23 sep 19:00
sön 27 sep 19:00
En vit, vit dag

En vit, vit dag

ons 30 sep 19:00
sön 4 okt 19:00
Emma

Emma

ons 7 okt 19:00
sön 11 okt 19:00