Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 1
Stillbild 1

Kupé nr 6

onsdag 14 september 19:00
söndag 18 september 19:00

Kupé nr 6 är en roadmovie mestadels på räls, även om det också ingår en och annan bilfärd. Filmen utspelar sig i slutet av 1990-talet. Laura studerar arkeologi och ser fram emot en resa till Murmansk för att se på hällristningarna där, Kanozero Petroglyphs. Dagen innan avresa meddelar hennes ressällskap och käresta, Irina, att hon inte längre kan åka med. Laura reser ändå bara för att upptäcka att hon ska dela kupé nr 6 med Ljoha, en ung man som verkar mycket mer intresserad av vodka än arkeologi. Två vanliga människor, men diametralt olika och mer eller mindre instängda i en liten kupé under flera dygn. Vi kommer att få lära känna dem båda och känna med dem!

Originaltitel: Hytti nro 6

År: 2021

Regi: Juho Kuosmanen

I rollerna: Yurij Borisov, Valeriy Nikolaev, Seid Haarla

Land: Finland Ryssland Estland Tyskland

Språk: Ryska, Finska

Textad på: Svenska

Genre: Drama, Romantik

Speltid: 1 tim 47 min

Åldersgräns: Barntillåten

Distributör: Folkets Bio