Mitt hjärta är finskt - inställd!

På grund av tekniska problem har vi tvingats ställa in kvällens visning av Mitt hjärta är finskt. De som köpt sina biljetter via webben kommer att få pengarna tillbaka. Vi visar filmen måndag den 28 september 19.00 som ersättning för den inställda visningen.

Kyss mig

söndag 6 november 11:30

År: 
2011
Land: 
Språk: 
Genre: 
Längd: 
1 tim 47 min
Åldersgräns: 
Barntillåten

Vad händer när man drabbas av den stora passionen, som vänder upp och ner tillvaron utan att man vill det?

Ramen för historien är en högborgerlig miljö, där vi rör oss mellan anrika, privata stenhus och modernt designade sommarvillor. Här dricks det både vin och röks cigaretter oftare än är brukligt i en svensk film.

Kyss mig har alla ingredienser som en film om otillåten kärlek brukar ha, men här handlar det om två kvinnor, varav den ena utforskar sin nya sexualitet och den andra bekämpar sveket mot sig själv genom att vara otrogen.

Lasse (Krister Henriksson) förlovar sig på sin 60-årsdag med Elisabeth (Lena Endre) och deras vuxna barn, Mia (Ruth Vega Fernandez) och Frida (Liv Mjönes) möts för första gången. Något tänds mellan dem men problemet är att Mia är förlovad och planerar bröllop. Förutom en kärleksfilm är Kyss mig också ett familjedrama. Filmen bygger delvis på producenten Josefine Tengblads egna erfarenheter.

Kommande filmer

De ovanliga

De ovanliga

ons 23 sep 19:00
sön 27 sep 19:00
En vit, vit dag

En vit, vit dag

ons 30 sep 19:00
sön 4 okt 19:00
Emma

Emma

ons 7 okt 19:00
sön 11 okt 19:00