Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 1
Stillbild 1

Längtan

måndag 19 september 19:00

Elli bor ute i skärgården tillsammans med sin man Mikko. De lever ett idylliskt och ganska isolerat liv. Ellis liv skakas om när hennes ungdomskärlek och Mikkos gamla vän, Olavi, kommer på besök från Frankrike. Situationen tvingar Elli att ifrågasätta sina livsval och hitta modet att vara ärlig mot sig själv.

Aku Louhimies (Okänd soldat, 2017) har regisserat denna film, som prisats för sin musik, tonsatt av Esa-Pekka Salonen. Manuset är inspirerat av Juhani Ahos texter.

Originaltitel: Odotus

År: 2021

Regi: Aku Louhimies

I rollerna: Inka Kallén, Aku Hierviniemi, Andrei Alén, Adelina Arajuuri

Land: Finland

Språk: Finska

Textad på: Svenska

Genre: Drama

Speltid: 1 tim 37 min

Åldersgräns: Från 15 år

Distributör: Finlandsinstitutet

Finlandsinstitutet