Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 1
Stillbild 1

Lill-Zlatan och morbror Raring

tisdag 1 november 13:30
Medlem 40 kr Ej medlem 40 kr
Bli medlem

Pija Lindebaum skrev Lill-Zlatan och Morbror Raring, vilket bland annat gav henne en Augustnominering. Nu har Christian Lo gjort en film av boken där både humor och allvar får plats. Lill-Zlatan heter egentligen Ella (Agnes Colliander) och hon älskar sin fotboll och sin morbror (Simon J Berger). Alltså blir hon supernöjd när morbrodern ska ta hand om Ella en vecka under föräldrarnas semester. Tyvärr visar det sig att morbror är nykär och mycket lycklig. Detta kan Ella inte acceptera och hon använder hela sin uppfinningsrikedom för att sabotera och jaga iväg den nya pojkvännen.

År: 2022

Regi: Christian Lo

I rollerna: Agnes Colliander, Simon J Berger, Tibor Lukács

Land: Sverige

Språk: Svenska

Genre: Familjefilm

Speltid: 1 tim 20 min

Åldersgräns: Barntillåten

Distributör: TriArt Film