Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 2
Stillbild 3

Louder than Bombs

onsdag 9 mars 2016 19:00
söndag 13 mars 2016 19:00

Starkt och känsligt familjedrama om sorg och förlust. Mamman, en känd krigsfotograf (Isabelle Huppert), har omkommit. När hennes man (Gabriel Byrne) och två söner (Jesse Eisenberg, Devin Druid) är tillsammans för att gå igenom hennes saker får de veta mer om det liv hon levt. En annan bild av den kvinna de trodde de kände så väl tonar fram. Alla tre konfronteras med olika känslor och minnen av deras döda mamma och fru, men nu i ett annat sken.

År: 2015

Regi: Joachim Trier

I rollerna: Amy Ryan, Gabriel Byrne, Jesse Eisenberg, Devin Druid

Land: Danmark Frankrike Norge

Språk: Franska, Engelska

Genre: Drama

Speltid: 1 tim 49 min

Åldersgräns: Från 11 år