Vårens visningar startar tidigast 21 mars

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer ser vi ingen möjlighet att erbjuda våra medlemmar och andra filmintresserade film i Odeon de närmaste två månaderna. Tidigast kan det bli fråga om en filmvisning söndagen den 21 mars, men allt beror förstås på hur smittläget och rekommendationerna då ser ut.

Klart är dock att vi kommer att genomföra vårt årsmöte den 21 mars 17.30 antingen digitalt via Zoom eller på plats i Odeon. En mer exakt inbjudan och mer information kommer att läggas ut här på vår webbsida i god tid innan årsmötet.

Styrelsen för Föreningen Skövde Filmfestival

Människans lott

måndag 26 oktober 19:00

Originaltitel: 
Ihmisen osa
År: 
2018
Land: 
Språk: 
Genre: 
Längd: 
1 tim 48 min
Åldersgräns: 
Från 11 år

Köp biljett 26 okt▸
Icke-medlemsbiljett: 70 kr
Medlemsbiljett: 50 kr
Medlemskort kan du med fördel beställa i formuläret här, så finns medlemskortet färdigt i kassan när du kommer till filmen.
Kortet måste kunna visas upp när vi river din biljett.

Människans lott är en varm dramakomedi om en familj som glidit isär men som plötsligt kommer varandra nära igen. Filmens huvudperson är den bankrutta skälmaren Pekka Malmikunnas (Hannu-Pekka Björkman), som lurar sina föräldrar och sina vuxna systrar att tro att han fortfarande är en framgångsrik VD. Filmen baserar sig på Kari Hotakainens succéroman.

Finlandsinstitutet

Kommande filmer