Mitt hjärta är finskt - visas 28 september!

På grund av tekniska problem tvingades vi ställa in visningen den 21 september av Mitt hjärta är finskt. Vi visar filmen måndag den 28 september 19.00. De som köpt sina biljetter via webben till visningen den 21/9 kommer att kunna byta sin biljett i kassan den 28 september eller få pengarna tillbaka. De som köpt biljett har också fått mejl angående den inställda visningen och ersättning för köpt biljett. 

Midnatt i Paris

söndag 6 november 18:30

Originaltitel: 
Midnight in Paris
År: 
2011
Land: 
Genre: 
Längd: 
1 tim 34 min
Åldersgräns: 
Barntillåten

Midnatt i Paris är Woody Allens hyllning till Paris och nostalgin.

I filmen åker huvudpersonen, amerikanske författaren Gil (Owen Wilson) med sin fästmö Inez (Rachel McAdams) och hennes föräldrar till Paris. Varken Inez eller föräldrarna är förtjusta i Paris. Gil däremot, är en drömmare och nostalgiker som fascineras av staden och dess guldålder, 1920-talet. Han drömmer om att flytta dit för att skriva. En dröm hans fästmö inte har någon förståelse för.

Under en midnattspromenad på stadens gator blir Gil upplockad av en droska och förd tillbaka till 1920-talets Paris. Kulturkrocken mellan dåtiden präglad av konst, kärlek och passion och nutidens moderna livsstil är ett faktum.

En kuriositet är att den franska presidenthustrun Carla Bruni Sarkozy dyker upp i en liten roll. Noterbart är också att detta är en av Allens största succéer någonsin – en film som gått hem både hos kritiker och publik.

Kommande filmer

De ovanliga

De ovanliga

ons 23 sep 19:00
sön 27 sep 19:00
Mitt hjärta är finskt

Mitt hjärta är finskt

mån 28 sep 19:00
En vit, vit dag

En vit, vit dag

ons 30 sep 19:00
sön 4 okt 19:00