Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 1
Stillbild 1

Mothering Sunday

onsdag 5 oktober 19:00
söndag 9 oktober 19:00
Medlem 80 kr Ej medlem 110 kr
Bli medlem

Romantiskt drama som utspelar sig under en vårdag 1924. En förlovningslunch ska hållas för att fira förlovningen mellan Paul (Josh O'Connor) och hans fästmö Emma. Inget vet dock att Paul under sju år haft ett passionerat förhållande med Jane (Odessa Young) som är husa i fästmöns familj. Manusförfattaren till Normal People ligger bakom manus till filmversionen av den rosade boken Mödrarnas söndag. I skådespelarlistan hittar vi även Colin Firth och Olivia Colman.

År: 2021

Regi: Eva Husson

I rollerna: Josh O'Connor, Odessa Young, Olivia Colman, Colin Firth

Land: Storbritannien Tyskland

Språk: Engelska

Genre: Drama, Romantik

Speltid: 1 tim 44 min

Åldersgräns: Från 7 år

Distributör: Scanbox Entertainment