Alla visningar inställda

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer och eftersom vi inte ser någon ljusning i smittoläget har vi beslutat att ställa in alla våra visningar i höst. Vi hoppas på bättre tider och letar snart film och evenemang inför våren 2021. Hoppas vi ses då!

Styrelsen för Föreningen Skövde Filmfestival

Night Comes On

fredag 15 november 16:30

År: 
2018
Land: 
Språk: 
Genre: 
Längd: 
1 tim 26 min
Åldersgräns: 
Från 11 år

Köp biljett ▸
Medlemskap (80 kr) obligatoriskt. Filmbiljett: 60 kr.
Festivalkort: 350 kr. Festivalkortet innebär att du kan se alla festivalfilmer, och du kan "köpa" gratis platsbiljetter online.
Medlemskort, ev. festivalkort och biljett visas i dörren till salongen. Medlemskort och filmfestivalkort säljer vi enbart i vår kassa.

Han slog sönder deras mamma och det som var kvar av deras familj och för det ska han inte gå ostraffad. Bara dagarna efter att 18-åriga Angel släpps ut ur ungdomsfängelset känner hon ett stort ansvar för sin 10-åriga lillasyster Abby och tar med henne på en resa. Hon har också tagit med sig en pistol och är fast besluten om att hitta deras pappas nya adress.

Jordana Spiro ser vi i vanliga fall framför kameran men här ser vi henne som regissör i hennes debutfilm Night Comes On. En film vars skådespelarinsatser nästan får den att kännas dokumentär. Både Dominique Fishback och Tatum Marilyn Hall hyllas för sina trovärdiga gestaltningar av systrarna Angel och Abby.

Kommande filmer