Mitt hjärta är finskt - inställd!

På grund av tekniska problem har vi tvingats ställa in kvällens visning av Mitt hjärta är finskt. De som köpt sina biljetter via webben kommer att få pengarna tillbaka. Vi visar filmen måndag den 28 september 19.00 som ersättning för den inställda visningen.

Odjuret

onsdag 9 november 21:00

År: 
2011
Land: 
Språk: 
Genre: 
Längd: 
1 tim 25 min
Åldersgräns: 
Från 15 år

Kim (Magnus Skog) har kommit ut ur fängelset, men han vill gå vidare och leva ett svenssonliv. Det är svårt för hans far lever kvar i den kriminella världen och vill få med sin son på uppdrag. Jesper (Stefan Söderberg) bor i en husvagn och försörjer sig på nätporr. Susanne (Sofie Karlsson) längtar bort från landsorten via en karriär som strippdansare och tränar på sin privata stång i flickrummet. Ylva (Emmelie Sundelin) är hårt hållen av sina religiösa föräldrar men drömmer om den stora friheten i form av alkohol och sex. En ödesdiger kväll flätas deras liv samman.

Filmen är regisserad och producerad av Emil Larsson och Martin Jern, skaparna av bl.a. Fjorton suger. Utgångspunkten för filmen var att de läste om dubbelmordet på Hallandsåsen 2004, där två unga kvinnor mördades av två unga män. De upprördes av händelsen och ville göra en film som undersökte ämnet ondska.

Från den skånska landsbygden, långt ifrån Änglagård, Masjävlar och invandrartäta förorter, kommer en stark film som ställer angelägna frågor.

Kommande filmer

De ovanliga

De ovanliga

ons 23 sep 19:00
sön 27 sep 19:00
En vit, vit dag

En vit, vit dag

ons 30 sep 19:00
sön 4 okt 19:00
Emma

Emma

ons 7 okt 19:00
sön 11 okt 19:00