Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 1
Stillbild 1

Pelle Kanin 2 – på rymmen

torsdag 3 november 13:30
Medlem 40 kr Ej medlem 40 kr
Bli medlem

Än en gång får vi möta Beatrix Potters älskade karaktär, Pelle Kanin. Bondefamiljen som Pelle och hans familj lever hos, ger sig ut på en resa. Då bestämmer sig Pelle också för ett litet äventyr. Under resan möter han en gammal bekant, Barnabus, som tar honom med till den stora staden. Där uppskattas Pelles busighet men det gör också att han hamnar i dåligt sällskap. När familjen kommer till hans undsättning tvingas Pelle reflektera över vem han egentligen är.

Originaltitel: Peter Rabbit 2: The Runaway

År: 2021

Regi: Will Gluck

Röster: Linus Wahlgren, Molly Sandén

Land: Australien USA

Genre: Äventyr, Komedi

Speltid: 1 tim 33 min

Åldersgräns: Barntillåten

Distributör: Svensk Filmindustri