Vårens visningar startar tidigast 21 mars

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer ser vi ingen möjlighet att erbjuda våra medlemmar och andra filmintresserade film i Odeon de närmaste två månaderna. Tidigast kan det bli fråga om en filmvisning söndagen den 21 mars, men allt beror förstås på hur smittläget och rekommendationerna då ser ut.

Klart är dock att vi kommer att genomföra vårt årsmöte den 21 mars 17.30 antingen digitalt via Zoom eller på plats i Odeon. En mer exakt inbjudan och mer information kommer att läggas ut här på vår webbsida i god tid innan årsmötet.

Styrelsen för Föreningen Skövde Filmfestival

Pelle Svanslös

tisdag 27 oktober 13:30

År: 
2020
Land: 
Språk: 
Genre: 
Längd: 
1 tim 7 min
Åldersgräns: 
Barntillåten

Köp biljett 27 okt▸
Biljetten kostar 40 kr.

 

OBS! För att respektera Folkhälsomyndighetens regler för distans säljer vi enbart 48 biljetter per föreställning. Räkneverket på BIO.SE som hanterar våra onlineköp visar tyvärr hela antalet platser i salongen, och räknar alltså ner från 148 st. Det innebär att när det finns 100 biljetter kvar är platserna slut och då går det inte längra att köpa biljetter.  

I mer än 80 år har Pelle Svanslös charmat både unga och gamla. 13 böcker blev det och ett antal filmatiseringar, bland annat en julkalender från 1997 med Björn Kjellman som Pelle. Nu ska en ny generation få lära känna honom när SF Studios har skakat liv i honom igen och gjort en animerad film med musikalinslag. En mysig film med alla de välbekanta karaktärerna som Måns och Maja Gräddnos där vänskap och betydelsen av att vara snäll sätts i centrum.

Kommande filmer