Vårens visningar startar tidigast 21 mars

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer ser vi ingen möjlighet att erbjuda våra medlemmar och andra filmintresserade film i Odeon de närmaste två månaderna. Tidigast kan det bli fråga om en filmvisning söndagen den 21 mars, men allt beror förstås på hur smittläget och rekommendationerna då ser ut.

Klart är dock att vi kommer att genomföra vårt årsmöte den 21 mars 17.30 antingen digitalt via Zoom eller på plats i Odeon. En mer exakt inbjudan och mer information kommer att läggas ut här på vår webbsida i god tid innan årsmötet.

Styrelsen för Föreningen Skövde Filmfestival

Risto Rappare och en falsk Vincent

fredag 30 oktober 13:30

Originaltitel: 
Risto Räppääjä ja väärä Vincent
År: 
2020
Regi: 
Land: 
Språk: 
Genre: 
Längd: 
1 tim 26 min
Åldersgräns: 
Barntillåten

Köp biljett 30 okt▸
Biljetten är gratis.

OBS! För att respektera Folkhälsomyndighetens regler för distans säljer vi enbart 48 biljetter per föreställning. Räkneverket på BIO.SE som hanterar våra onlineköp visar tyvärr hela antalet platser i salongen, och räknar alltså ner från 148 st. Det innebär att när det finns 100 biljetter kvar är platserna slut och då går det inte längra att köpa biljetter.  

OBS! Filmen visas med finskt tal och svensk text.

Rauha Rappare får en märklig profetia om att det finns ett återfött geni i hennes omedelbara närhet. När hon hittar Ristos teckning, är hon säker på att han är den återfödda Vincent van Gogh. Direktören för konstmuseet bjuder oväntat hem Risto för att studera konst. När Risto inte kommer tillbaka får Nelli och Lennart misstankar om att något inte står rätt till.

Finlandsinstitutet

Kommande filmer