Vårens visningar startar tidigast 21 mars

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer ser vi ingen möjlighet att erbjuda våra medlemmar och andra filmintresserade film i Odeon de närmaste två månaderna. Tidigast kan det bli fråga om en filmvisning söndagen den 21 mars, men allt beror förstås på hur smittläget och rekommendationerna då ser ut.

Klart är dock att vi kommer att genomföra vårt årsmöte den 21 mars 17.30 antingen digitalt via Zoom eller på plats i Odeon. En mer exakt inbjudan och mer information kommer att läggas ut här på vår webbsida i god tid innan årsmötet.

Styrelsen för Föreningen Skövde Filmfestival

Sanningen

onsdag 4 november 19:00

söndag 8 november 19:00

Originaltitel: 
La vérité
År: 
2019
Språk: 
Längd: 
1 tim 46 min
Åldersgräns: 
Barntillåten

Inställd visning 4 nov
Inställd visning 8 nov
Icke-medlemsbiljett: 110 kr
Medlemsbiljett: 80 kr
Medlemskort kan du med fördel beställa i formuläret här, så finns medlemskortet färdigt i kassan när du kommer till filmen.
Kortet måste kunna visas upp i samband med att du visar upp din filmbiljett

Här möts två franska filmgiganter och en prisbelönad japansk regissör. Deneuve spelar en stor fransk filmstjärna (!) som när hon ska ge ut sina memoarer återförenas i Paris med den i USA boende dottern (Binoche). Mamman har givit boken namnet "Sanningen", något dottern inte känner igen sig i. Återföreningen går snabbt över i konfrontation. Ett klassiskt familjedrama om den egocentriska föräldern och det förbisedda barnet där Deneuve lyser starkast.

Kommande filmer