Vårens visningar startar tidigast 21 mars

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer ser vi ingen möjlighet att erbjuda våra medlemmar och andra filmintresserade film i Odeon de närmaste två månaderna. Tidigast kan det bli fråga om en filmvisning söndagen den 21 mars, men allt beror förstås på hur smittläget och rekommendationerna då ser ut.

Klart är dock att vi kommer att genomföra vårt årsmöte den 21 mars 17.30 antingen digitalt via Zoom eller på plats i Odeon. En mer exakt inbjudan och mer information kommer att läggas ut här på vår webbsida i god tid innan årsmötet.

Styrelsen för Föreningen Skövde Filmfestival

Skogsjätten

måndag 9 november 19:00

Originaltitel: 
Metsäjätti
År: 
2020
Land: 
Språk: 
Genre: 
Längd: 
1 tim 28 min
Åldersgräns: 
Från 15 år

Inställd visning 9 nov
Icke-medlemsbiljett: 70 kr
Medlemsbiljett: 50 kr
Medlemskort kan du med fördel beställa i formuläret här, så finns medlemskortet färdigt i kassan när du kommer till filmen.
Kortet måste kunna visas upp i samband med att du visar upp din filmbiljett

Med befordran i sinnet tar Pasi emot uppgiften att effektivisera verksamheten på fanerfabriken i födelsetrakten. När Pasi träffar barndomsvännen Janne på fabriken försvåras saken. Innan fabrikens öde står klart måste vänskaper omvärderas och det förflutna konfronteras. Skogsjätten baserar sig på Mika Nousiainens succéroman med samma namn.

Finlandsinstitutet

Kommande filmer