Mitt hjärta är finskt - visas 28 september!

På grund av tekniska problem tvingades vi ställa in visningen den 21 september av Mitt hjärta är finskt. Vi visar filmen måndag den 28 september 19.00. De som köpt sina biljetter via webben till visningen den 21/9 kommer att kunna byta sin biljett i kassan den 28 september eller få pengarna tillbaka. De som köpt biljett har också fått mejl angående den inställda visningen och ersättning för köpt biljett. 

Sound of Noise

söndag 13 november 11:30

År: 
2010
Språk: 
Genre: 
Längd: 
1 tim 38 min
Åldersgräns: 
Från 7 år

En skåpbil kommer åkande i rasande fart till rytmerna från en trummis som sitter i lastutrymmet. De blir, med god anledning, på grund av sin framfart förföljda av en motorcykelpolis. I ett vredesutbrott slänger trummisen sitt trumsätt mot polisen som faller omkull. Detta blir upptakten till att sex excentriska trumslagare tänker spela ett nytt stycke som kallas "Music for one city and six drummers". Med staden som måltavla ska de låta invånarna lyssna på detta verk där de ska spela på allting förutom instrument. Efter sig får de polisen Wannebring (Bengt Nilsson), som är tondöv och som hatar musik.

Detta är Simonsson och Stjärne Nilssons första långfilm och den är inspirerad av deras hyllade kortfilm Music for one apartment and six drummers. Filmen har vunnit en mängd utmärkelser bland annat "Guldbaggen för särskilda insatser" där motiveringen löd: För ett virtuost sammanfogande av ljud och musik i Sound of Noise.

Kommande filmer

De ovanliga

De ovanliga

ons 23 sep 19:00
sön 27 sep 19:00
Mitt hjärta är finskt

Mitt hjärta är finskt

mån 28 sep 19:00
En vit, vit dag

En vit, vit dag

ons 30 sep 19:00
sön 4 okt 19:00