Vårens visningar startar tidigast 21 mars

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer ser vi ingen möjlighet att erbjuda våra medlemmar och andra filmintresserade film i Odeon de närmaste två månaderna. Tidigast kan det bli fråga om en filmvisning söndagen den 21 mars, men allt beror förstås på hur smittläget och rekommendationerna då ser ut.

Klart är dock att vi kommer att genomföra vårt årsmöte den 21 mars 17.30 antingen digitalt via Zoom eller på plats i Odeon. En mer exakt inbjudan och mer information kommer att läggas ut här på vår webbsida i god tid innan årsmötet.

Styrelsen för Föreningen Skövde Filmfestival

Stålsystrar

måndag 23 november 19:00

Originaltitel: 
Teräsleidit
År: 
2020
Land: 
Språk: 
Genre: 
Längd: 
1 tim 33 min
Åldersgräns: 
Från 11 år

Inställd visning 23 nov
Icke-medlemsbiljett: 70 kr
Medlemsbiljett: 50 kr
Medlemskort kan du med fördel beställa i formuläret här, så finns medlemskortet färdigt i kassan när du kommer till filmen.
Kortet måste kunna visas upp i samband med att du visar upp din filmbiljett

Stålsystrar är en roadmovie, där åldern inte räknas. 75-åriga Inkeri har slagit ihjäl sin man och ett livstidsstraff väntar, men innan dess vill hon ta chansen att leva. Inkeri flyr mot friheten med sina storasystrar Raili och Sylvi. Under resans gång gör de upp med både det förflutna och med framtiden och med familje- och parrelationer.

Finlandsinstitutet

Kommande filmer