Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 1
Stillbild 1

The Lost Daughter

onsdag 31 augusti 19:00
söndag 4 september 19:00

Fílmatisering av italienska författaren Elena Ferrantes bok. Duktiga skådespelaren Maggie Gyllenhaal gör här en hyllad regidebut och filmen har en stark uppsättning skådespelare. Litteraturvetaren Leda (Olivia Coleman) är på långsemester i Grekland när hon möter en ung mamma (Dakota Johnson) och hennes dotter. Leda fascineras av den skräniga familjen samtidigt som hon översköljs av minnen från sin egen tid som mamma. Vad hände med hennes barn?

År: 2021

Regi: Maggie Gyllenhaal

I rollerna: Dakota Johnson, Olivia Colman, Jessie Buckley

Land: USA Grekland Israel Storbritannien

Språk: Grekiska, Engelska, Italienska

Genre: Drama

Speltid: 2 tim 1 min

Åldersgräns: Från 11 år

Distributör: Svensk Filmindustri