Vårens visningar startar tidigast 21 mars

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer ser vi ingen möjlighet att erbjuda våra medlemmar och andra filmintresserade film i Odeon de närmaste två månaderna. Tidigast kan det bli fråga om en filmvisning söndagen den 21 mars, men allt beror förstås på hur smittläget och rekommendationerna då ser ut.

Klart är dock att vi kommer att genomföra vårt årsmöte den 21 mars 17.30 antingen digitalt via Zoom eller på plats i Odeon. En mer exakt inbjudan och mer information kommer att läggas ut här på vår webbsida i god tid innan årsmötet.

Styrelsen för Föreningen Skövde Filmfestival

The Peanut Butter Falcon

onsdag 28 oktober 19:00

söndag 1 november 19:00

År: 
2019
Land: 
Språk: 
Genre: 
Längd: 
1 tim 38 min
Åldersgräns: 
Från 11 år

Köp biljett 28 okt▸
Inställd visning 1 nov
Icke-medlemsbiljett: 110 kr
Medlemsbiljett: 80 kr
Medlemskort kan du med fördel beställa i formuläret här, så finns medlemskortet färdigt i kassan när du kommer till filmen.
Kortet måste kunna visas upp i samband med att du visar upp din filmbiljett

Berättelsen har liknats vid ett modernt Tom Sawyer och Huckleberry Finn-äventyr. Här är det Zak (Zack Gottsagen) som rymmer från sitt särskilda boende för att leva sin dröm. 22-årige Zak har Downs syndrom, men brinner för att bli proffs i amerikansk fribrottning (wrestling). Han slår följe med Tyler (Shia LaBouef), en tjuv och fiskare, men med gott hjärta. På sin resa möter de udda existenser i den slitna amerikanska södern.

Kommande filmer