Mitt hjärta är finskt - visas 28 september!

På grund av tekniska problem tvingades vi ställa in visningen den 21 september av Mitt hjärta är finskt. Vi visar filmen måndag den 28 september 19.00. De som köpt sina biljetter via webben till visningen den 21/9 kommer att kunna byta sin biljett i kassan den 28 september eller få pengarna tillbaka. De som köpt biljett har också fått mejl angående den inställda visningen och ersättning för köpt biljett. 

The Trip

tisdag 8 november 16:30

År: 
2010
I rollerna: 
Språk: 
Genre: 
Längd: 
1 tim 47 min
Åldersgräns: 
Barntillåten

Michael Winterbottom är en regissör som hoppar mellan en mängd olika genrer: drama, dokumentärer, thrillers m.m. I sin nya film har han gjort om sin hyllade BBC-serie The Trip till långfilm och tar oss med på en resa på den engelska landsbygden där Steve Coogan och Rob Brydon ska äta, dricka och försöka att inte döda varandra.

Steve erbjuds ett jobb som går ut på att att besöka och skriva en artikel om ett antal restauranger i norra England. Steve ser det som en perfekt anledning att komma iväg och som ett sätt att imponera på sin flickvän Mischa. Men innan resan börjar vill hon att de ska ta en paus från förhållandet och hon flyger iväg till USA.

Nu har han alltså ett jobb som kräver två personer men är ensam. Steve försöker hitta en ersättare och resekamrat bland sina vänner. Alla är dock tyvärr upptagna vilket gör att han motvilligt vänder han sig till sin kollega Rob som ställer upp. Detta blir upptakten till brittisk humor och matlagning av klass.

Kommande filmer

De ovanliga

De ovanliga

ons 23 sep 19:00
sön 27 sep 19:00
Mitt hjärta är finskt

Mitt hjärta är finskt

mån 28 sep 19:00
En vit, vit dag

En vit, vit dag

ons 30 sep 19:00
sön 4 okt 19:00