Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

 • Du som köpte din biljett online
  Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

 • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
  a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
  b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 1
Stillbild 1

Tisdagsklubben

onsdag 24 augusti 21:00

UTOMHUSBIO i HELENSPARKEN
Filmen visas i Helensparken
och publikens platser är på gräsmattan framför scenen. Vi tänker oss 150 platser där och kommer att dela ut biljetter från 20.00. Du får själv ta med dig din sittplats. Kläder efter väder är ett måste och gärna också någon filt eftersom kvällen kan bli sval. Inga paraplyer, tack!

MAT, GODIS OCH POPCORN

 • Helensgården har den 24/8 öppet 18.00 - 20.30 och erbjuder en kvällsbuffé inkl bordsvatten, kaffe/te för 150 kr. Restaurangen har fullständiga rättigheter. Du måste förboka din/dina platser vid buffén senast 22 augusti 12.00 genom att mejla berit.lidell@skovdefilmfestival.se. Anmälan är bindande.

 • Helénsboden som säljer rättvist producerade varor har specialöppet 18.00 - 21.00. Exempelvis kan du köpa ditt filmgodis där.

 • Vi bjuder alla cykelbiobesökare på en låda varm popcorn

TISDAGSKLUBBEN
Karin (Marie Rickardsson) och Sten (Björn Kjellman) firar just sin 40:e bröllopsdag. Då upptäcker Karin att Sten varit otrogen, och hon börjar fundera på om hon använt sin tid och sitt liv rätt när hon låtit familjens och mannens behov styra. Ett par av Karins vänner övertalar henne att följa med på en matlagningskurs. Kursen leds av den kände kocken Henrik (Peter Stormare), som har rykte om sig att vara en tjurig och lite stöddig person. Matlagningen får Karin att minnas de drömmar hon en gång haft om att ha en cateringfirma. Eller vad ska hon nu kunna göra av sitt liv...

År: 2022

Regi: Annika Appelin

I rollerna: Marie Richardson, Peter Stormare, Björn Kjellman

Land: Sverige

Språk: Svenska

Genre: Drama, Komedi, Romantik

Speltid: 1 tim 42 min

Åldersgräns: Barntillåten

Distributör: Svensk Filmindustri

Folkets Hus och Parker Västra
Kultur i Väst (VGR)