Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 1
Stillbild 1

Utsökt

onsdag 28 september 19:00
söndag 2 oktober 19:00

I bakgrunden, runt hörnet, väntar den franska revolutionen 1789. Men i fokus är den begåvade kocken Pierre Manceron. En dag lämnar han under tumultartade former sin anställning hos hertig Chamfort och blir, tillsammans med sitt rebelliska gäng, pionjär för vad vi idag kallar restauranger. Vi tittare bjuds på fantastiska kostymer, historiska miljöer och givetvis massor av scener med underbara delikata rätter från det franska köket.

Originaltitel: Délicieux

År: 2021

I rollerna: Grégory Gadebois, Isabelle Carré, Benjamin Lavernhe

Land: Frankrike Belgien

Språk: Franska

Textad på: Svenska

Genre: Drama, Historia, Komedi

Speltid: 1 tim 52 min

Distributör: Njuta Films