Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 1
Stillbild 1

Vinski och osynlighetspulvret

fredag 4 november 13:30
Medlem 0 kr Ej medlem 0 kr
Bli medlem

Filmen är baserad på en bok från 1954, Hela stadens Vinski. I staden, där pojken Vinski bor, pågår en riktigt brottsvåg, Polisen behöver hjälp av en superhjälte. Vinski har lärt känna en mystisk apotekare som kan ge honom ett osynlighetspulver, som skulle göra det möjligt för Vinski att hjälpa polisen. Superhjältearbetet måste dock vara hemligt eftersom Vinski lovat att inte avslöja osynlighetspulvret. Detta blir inte lättare av att Vinskis mamma börjat dejta en man som har ett säkerhetsföretag.

OBS! Filmen har finskt tal och är textad på svenska.

Originaltitel: Vinski ja Näkymättömyyspulveri

År: 2021

Regi: Juha Wuolijoki

I rollerna: Kuura Rossi, Martti Suosalo, Pirjo Heikkilä

Land: Finland

Språk: Finska

Textad på: Svenska

Genre: Familjefilm

Speltid: 1 tim 20 min

Åldersgräns: Från 7 år

Distributör: Finlandsinstitutet

Finlandsinstitutet