Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 2
Stillbild 3

Wild Rose

lördag 16 november 2019 18:00

Den "vilda rosen" i titeln är Rose-Lynn, som precis släppts från fängelset efter ett misslyckat knarksmugglingsförsök. Nu ska hon hem till arbetarbostaden i Glasgow, där mormor väntar tillsammans med Rose-Lynns två små barn som deras mormor sett efter. Det är dags att bli en hederlig medborgare och skaffa sig ett vanligt jobb.

Problemet är bara att Rose har en helt annan dröm och det är att få uppträda i Nashville, countrymusikens Mecka. Hur ska hon kunna hitta balansen mellan viljan att återskapa en relation till sin familj och jakten på karriärdrömmarna?

Jessie Buckley, som fick sitt stora genombrott som Lyudmilla Ignatenko i HBO-serien Chernobyl, imponerar i huvudrollen. Hon har en grym sångröst och har också varit med och skrivit flera av originallåtarna i filmen.

År: 2018

Regi: Tom Harper

I rollerna: Jessie Buckley, Matt Costello, Jane Patterson

Land: Storbritannien

Språk: Engelska

Genre: Drama, Komedi

Speltid: 1 tim 41 min

Åldersgräns: Från 7 år