Medarbetarmöte inför festivalen

22 okt 2013

Torsdagen den 24 oktober och måndagen den 28 oktober inbjuder vi till medarbetarmöte inför årets filmfestival. Vi träffas i Skövde Kulturhus entréhall klockan 18.00. Under mötet kommer vi att informera om de olika arbetsuppgifterna under filmfestivalen. Om Du är intresserad av film och har lite tid över är du varmt välkommen!

Vi har två typer av pass: salong och kassa. Arbetar du ett salongspass hjälper du till med att riva biljetter, presenterar filmen och har lite koll på salongen under filmen. Arbetar du i kassan är du ansvarig för biljettförsäljning och redovisning. Efter mötet kommer du som är intresserad kunna boka dig för arbetspass. Du kommer också att få hjälp så att du själv kan se filmfestivalens arbetsschema via din dator och boka dig för de arbetspass som passar dig.

Alla som arbetar fyra arbetspass (eller mer) under festivalen får ett festvialpass. Med det kan du se hur mycket film du vill under festivalen! Om du bara kan arbeta 1 - 3 arbetspass får du för varje arbetspass som du arbetar ett presentkort till någon av de filmer som vi visar på biograf Odeon under året.

Alla som arbetar får ett medlemskort.