Vårens visningar startar tidigast 21 mars

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer ser vi ingen möjlighet att erbjuda våra medlemmar och andra filmintresserade film i Odeon de närmaste två månaderna. Tidigast kan det bli fråga om en filmvisning söndagen den 21 mars, men allt beror förstås på hur smittläget och rekommendationerna då ser ut.

Klart är dock att vi kommer att genomföra vårt årsmöte den 21 mars 17.30 antingen digitalt via Zoom eller på plats i Odeon. En mer exakt inbjudan och mer information kommer att läggas ut här på vår webbsida i god tid innan årsmötet.

Styrelsen för Föreningen Skövde Filmfestival

Filmhösten 2017

Vilken härlig filmhöst som väntar. Vi har fått ihop en spännande repertoar med bland annat Oscarvinnaren för bästa film (Moonlight), Guldpalmvinnaren i Cannes (The Square) och en film som fick norrmännen att vallfärda till biograferna (Kungens val). Det blir mer nordiskt i form av den danska Vår tid ska komma och den isländska Heartstone och vi kan även se fram emot en ny film med Alicia Vikander (Tulpanfeber). Hela programmet ser ut så här:

 

30/8, 3/9        Moonlight                          

6/9, 10/9        Kungens val                       

13/9, 17/9      Dolda tillgångar                 

20/9, 24/9      Vår tid ska komma            

27/9, 1/10      Vad döljer du för mig?      

4/10, 8/10      Their Finest Hour              

11/10, 15/10  Tulpanfeber                        

18/10, 22/10  Heartstone                          

25/10, 29/10  The Square                         

1/11, 5/11      De bedragna   

 

31/10            Klas Kättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen     

 2/11             Milo - månvaktaren

Kommande filmer