INSTÄLLD FESTIVAL - men FILMFEST

23 sep 2018

Vi måste tyvärr meddela att det inte blir någon filmfestival i år, och alltså inte någon Skövdes tjugofemte festival i år.
Orsak: Styrelsen har haft två vakanser sedan i årsmötet i februari, bland annat har vi ingen kassör. Dessutom har ett par av oss som valdes in i styrelsen olika personliga skäl till att inte kunna arbeta 100 % med att planera, förbereda, marknadsföra och genomföra en festival under de två månader från nu till den 18 november - därför beslöt styrelsen att inte starta festivalmaskineriet i år. Däremot arbetar vi för att ha en fulltalig styrelse efter årsmötet 2019 och vi satsar dessutom på att byta kassasystem så att kassörsuppgiften ska bli lite lättare, och samtidigt kommer ni, alla våra besökare, att kunna köpa biljetter på webben och dessutom kommer ni då att ha möjlighet att bestämma exakt var ni vill sitta i salongen. Vi ska inom en eller ett par månader börja provköra biljettförsäljningen med kassasystemet Veezi.

Om alla styrelseposter är tillsatta och innehas av filmvänner så blir det en riktigt festlig filmfestival den 8 - 17 november 2019!

FILMFEST
Hösten blir dock inte helt utan filmupplevelser hela dagen lång. Fredagen den 9 november till söndagen den 11 november planerar vi för en filmfesthelg. Under dessa tre dagar kommer vi att visa 10 filmer. Dessutom kommer 20 unga mellan 9 och 14 år kostnadsfritt kunna delta i en filmworkshop under ledning av två filmpedagoger från Göteborgs Lilla Filmfestival.

Programmet för FILMFESTEN kommer runt den 25 oktober.