Strul med betalning och biljett

Som flera av er märkt händer det att ni beställer biljetter, genomför en betalning och sedan börjar det bara snurra en liten cirkel och händer inget mer. Hittills verkar det vara så att pengarna dragits från köparens konto och biljetterna finns registrerade hos oss. Om detta händer dig - skicka ett meddelande i kontaktformuläret på denna sida så kontrollerar vi biljetterna. Dessutom får vi då underlag för felsökning.

Festival i mindre format

26 okt 2020

Under rådande omständigheter finns inte möjlighet att anordna en traditionell filmfestival, men vi vill ändå erbjuda lite kvalitetsfilm i novembermörkret. Det officiella programmet kommer om några veckor, men i väntan på det lägger vi ut listan på filmer som kommer att visas. Det blir en film per dag, förutom söndagarna under festivalen, då det visas två filmer.

13/11

The King of Staten Island

14/11

Marie Curie

15/11

Sångklubben

Babyteeth

16/11

Ser du månen, Daniel

17/11

Psykos i Stockholm

18/11

Vi två

19/11

Ödesnatten på Vättern

20/11

Greta

21/11

Hope Gap

22/11

Charter

Mjölkkriget