Biljetter och Covidanpassningar

Nu är biljetterna släppta för våra visningar från den 26 januari till den 13 februari. Vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner i samråd med Skövde Kulturhus. Platserna är numrerade och när du köper biljetter kommer med automatik två platser till höger och till vänster samt platserna framför och bakom dina platser att blockeras. Det innebär att vi kommer att kunna sälja runt 50 platser/visning. Du som är över 18 år måste visa upp vaccinationspass och kunna legitimera dig.

Festival i mindre format

26 okt 2020

Under rådande omständigheter finns inte möjlighet att anordna en traditionell filmfestival, men vi vill ändå erbjuda lite kvalitetsfilm i novembermörkret. Det officiella programmet kommer om några veckor, men i väntan på det lägger vi ut listan på filmer som kommer att visas. Det blir en film per dag, förutom söndagarna under festivalen, då det visas två filmer.

13/11

The King of Staten Island

14/11

Marie Curie

15/11

Sångklubben

Babyteeth

16/11

Ser du månen, Daniel

17/11

Psykos i Stockholm

18/11

Vi två

19/11

Ödesnatten på Vättern

20/11

Greta

21/11

Hope Gap

22/11

Charter

Mjölkkriget