Förköp - Hitta - Prata - Hjälp oss

13 aug 2023

Förköp biljetter till alla höstens filmer
Nu ligger alla våra filmer ute på skovdefilmfestival.se och det går att förköpa biljetter till alla filmer.

Hitta dina förköpta biljetter
För att sälja våra biljetter använder vi plattformen bio.se. Nytt för i år är att du kan skapa ett konto på bio.se och sedan logga in i bio.se innan du köper biljetter. Fördelen är då att du får en "min sida" på bio.se där du kan hitta alla dina biljetter. Det går inte att förneka att det ibland har varit svårt att klura ut var den digitala biljetten hamnat.

Prata film
I samarbete med UN Women Skaraborg inbjuder vi dig att diskutera en film vi just sett tillsammans. Det gäller filmerna Women Talking (1/10), Korsett (15/10) och De ostyriga (5/11). Ta chansen att jämföra dina intryck av och tankar om filmen och diskutera filmens innehåll, budskap, berättarteknik, kameravinklar...

Framtidens visningar
I vår filmföreningsstyrelse har vi under våren diskuterat vad vi borde förändra och hur vi kan bli en bättre arrangör när vi visar bra film på bio. Här är en länk till ett frågeformulär vi satt samman för att kunna ta hjälp av er, vår publik och våra medlemmar, för att fortsätta vår filmverksamhet och förhoppningsvis nå fler filmälskare och göra er ännu mer nöjda. Tack för att du tar dig tid att svara på våra 9 frågor. Motivera och förklara gärna dina svar - det är inte obligatoriskt men gör oss glada och hjälper oss till ett bättre beslutsunderlag inför vår verksamhet från 2024 och framåt.