Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Beställ festivalkort

Festivalkort kostar 350 kr.

Med festivalkort kan du se hur många av festivalens filmer du önskar. Kortet är personligt.

Eftersom biografen har ett begränsat antal platser och en absolut maxgräns måste du också boka en plats. På alla festivalfilmer finns möjligheten att boka
en biljett för 0 kr för dig med festivalkort. När vi har numrerade biljetter kan du då också välja exakt var du vill sitta. Det går även bra att hämta ut 0-kronorsbiljetter i kassan. När du går in i salongen måste du ha med dig medlemskort, festivalkort och biljett till aktuell film.

Festivalkortet beställer du här senast 20.00 dagen innan du vill betala och hämta ut det. Då kommer kortet att finnas färdigt i kassan.