Adam Driver

BlacKkKlansman

Köp biljett online ▸
Du måste ha medlemskort, 80 kr
(grönt kort för 2018-2019)
Biljett till en film kostar 60 kr.
Filmfestkort som gör att du kan se alla filmerna under helgen kostar 200 kr och då kan du köpa biljetter för 0 kr så att du har en garanterad plats.

While We're Young

Josh och Cornelia är ett medelålders par. Han är dokumentärfilmare och hon kulturarbetare. De bor i New Yorks innerstad, till synes lyckliga, och betraktar på avstånd hur deras jämnåriga kompisar skaffar barn.

Glöden börjar falna i deras äktenskap och de behöver göra något. Det är då de träffar det yngre paret Ben och Darby. Deras vänskap gör att de tar lärdom av varandra för ett lyckligare liv.

Tracks

När Robyn Davidson i april 1977 inleder den vandring som ska ta henne 2 700 kilometer genom de australiska öknarna blir det startpunkten på en historia om en makalös ung kvinna. Hon är 27 år gammal när hon gör resan från Alice Springs till Indiska oceanen. En vandring som hon för det mesta gör till fots, genom ett landskap som består till största del av brännande sand, men också ett otroligt vackert landskap. Med sig har hon fyra kameler och sin hund. På vägen möter hon fotografen Rick Smolan som fotograferade resan för National Geographic.

Subscribe to RSS - Adam Driver