Penelope Cruz

Smärta och ära

Köp biljett ▸
Medlemskap (80 kr) obligatoriskt. Filmbiljett: 60 kr.
Festivalkort: 350 kr. Festivalkortet innebär att du kan se alla festivalfilmer, och du kan "köpa" gratis platsbiljetter online.
Medlemskort, ev. festivalkort och biljett visas i dörren till salongen. Medlemskort och filmfestivalkort säljer vi enbart i vår kassa.

Brustna omfamningar

Pedro Almodóvar har gjort sig känd för färgsprakande och dramatiska filmer, ofta med starka kvinnor i fokus, som Kvinnor på gränsen till nervsammanbrott, Allt om min mamma och Tala med henne. I hans senaste skapelse, Brustna omfamningar, liksom i Att återvända, spelar Penélope Cruz huvudrollen.

Att återvända

Pedro Almodovar är en mästare i att skapa stora och levande kvinnoporträtt. Penélope Cruz, Carmen Maura och övriga gör också mycket bra ifrån sig i Att återvända. Hans filmer är ofta burleska och drastiskt roliga, eller vad sägs om mödrar som går igen och lik som huvudpersonerna måste göra sig av med? Fastän det ofta är roligt, handlar det även om kvinnornas kamp mot förtryck och för frihet.

Alla vet

Köp biljett 20 mar▸
Köp biljett 24 mar▸
Icke-medlemsbiljett: 90 kr
Medlemsbiljett: 60 kr
Medlemskort köper du i vår kassa.
Kortet måste kunna visas upp när vi river din biljett.

Förälskad i Rom

Att vi visar den senaste Woody Allen-filmen på vår festival har blivit en tradition. Förra året visade vi Midnatt i Paris och i år är det dags för ett besök i Rom. Allen berättar fyra olika historier, men givetvis kommer också dessa historier att korsa varandra.

Subscribe to RSS - Penelope Cruz