Biljettpriser

Fotograf: Cecilia Olsson

  Medlem* Ej medlem
Filmhösten
Filmvåren
60 kr 90 kr
Filmfestival 60 kr **
Höstlovsfilm
Sportlovsfilm
40 kr 40 kr
Finsk film 50 kr 70 kr

Biljettförsäljning till höst- och vårsäsongsfilmerna sker utanför biografen och börjar en halvtimme före visning. Det går också bra att förköpa våra biljetter. Du hittar en KÖP-knapp vid varje filmpresentation. Observera att du som är medlem hos oss måste välja "Biljettyp" för att få rätt pris. Både på nätet och i kassan kan du välja var du vill sitta i salongen - platserna är alltså numrerade. Medlemskort måste du köpa i kassan, men det går utmärkt att köpa sin medlemsbiljett för 60 kr på nätet och sedan komplettera med ett medlemskort vid den första visningen.

Även till filmfestivalens filmer går det utmärkt att köpa biljetter på nätet via KÖP-knapp vid respektive film på webben. Däremot måste du köpa medlemskort och festivalkort i kassan. Under Filmfestivalen öppnar biljettförsäljningen 45 minuter före dagens första visning. Den stänger i samband med att dagens sista visning startar. Kassan kan ibland vara tillfälligt stängd under dagen, men är alltid öppen 45 minuter innan varje film. Under filmfestivalen är det hela tiden möjligt att köpa biljetter till samtliga filmer.

Filmfestivalen finns det möjlighet att köpa ett festivalkort för 350 kr. Festivalkortet är personligt och ger fritt inträde till samtliga filmvisningar under hela filmfestivalen, men för att få en plats måste du också hämta ut en biljett till varje film du vill se. I år kan du också "köpa" biljetten på webben för 0 kr. När du går in i salongen måste du visa upp medlemskort , festivalkort och biljett . Salongen rymmer maximalt 149 personer.

* Att bli medlem kostar 80 kr (vuxna), 10 kr (barn under 15 år). Medlemskortet säljs i samband med biljettförsäljning och gäller från den första filmvisningen i början på september till den sista filmvisningen under nästa vårsäsong.

** Under Filmfestivalen är medlemskap obligatoriskt eftersom nästan alla filmer då är s.k. slutna visningar.

Kommande filmer

Mitt hjärta är finskt

Mitt hjärta är finskt

mån 21 sep 19:00
Marias Paradis

Marias Paradis

mån 12 okt 19:00
Människans lott

Människans lott

mån 26 okt 19:00