Biljettpriser

Fotograf: Cecilia Olsson

  Medlem* Ej medlem
Filmhösten
Filmvåren
80 kr 110 kr
Filmfestival 60 kr **
Höstlovsfilm
Sportlovsfilm
40-80 kr 40-80 kr
Finsk film 50 kr 70 kr

Biljettförsäljning till höst- och vårsäsongsfilmerna sker utanför biografen och börjar en halvtimme före visning. Det går också bra att förköpa våra biljetter. Du hittar en KÖP-knapp vid varje filmpresentation. Observera att du som är medlem hos oss måste välja "Biljettyp" för att få rätt pris. Under nuvarande omständigheter är platserna är onumrerade. Medlemskort måste du köpa i kassan, men förbeställ det gärna i formuläret du hittar på varje film. Det går utmärkt att köpa sin medlemsbiljett för 80 kr på nätet och sedan komplettera med att betala medlemskortet vid den första visningen.

Även till filmfestivalens filmer går det utmärkt att köpa biljetter på nätet via KÖP-knapp vid respektive film på webben. Däremot måste du köpa medlemskort och festivalkort i kassan. Under Filmfestivalen öppnar biljettförsäljningen 45 minuter före dagens första visning. Den stänger i samband med att dagens sista visning startar. Kassan kan ibland vara tillfälligt stängd under dagen, men är alltid öppen 45 minuter innan varje film. Under filmfestivalen är det hela tiden möjligt att köpa biljetter till samtliga filmer.

Filmfestivalen finns det möjlighet att köpa ett festivalkort för 400 kr. Festivalkortet är personligt och ger fritt inträde till samtliga filmvisningar under hela filmfestivalen, men för att få en plats måste du också hämta ut en biljett till varje film du vill se. I år kan du också "köpa" biljetten på webben för 0 kr. När du går in i salongen måste du visa upp medlemskort , festivalkort och biljett . Salongen rymmer normalt 149 personer, men under nuvarande coronarestriktioner säljer vi max 48 biljetter..

* Att bli medlem kostar 80 kr (vuxna), 10 kr (barn under 15 år) eller 40 kr (ungdomar 15-19 år eller personer med giltig studerandelegitimation, Medlemskortet säljs i samband med biljettförsäljning och gäller från den första filmvisningen i början på september till den sista filmvisningen under nästa vårsäsong. För att göra medlemskortsskrivandet smidigare kan du med fördel beställa ditt medlemskort genom att fylla i medlemskortsformuläret som du hittar länk till vid varje film. Då kommer medlemskortet att finnas färdigt i kassan när du kommer.

** Under Filmfestivalen är medlemskap obligatoriskt eftersom nästan alla filmer då är s.k. slutna visningar.

Kommande filmer